19. Salori – sajam lova, ribolova i turizma u Osijeku

0
foto: OBŽ/arhiva

U prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije, od 12. do 14. travnja, očekuje vas 19. SALORI – sajam lova, ribolova i turizma. Svečano otvorenje Sajma održat će se 12. travnja s početkom u 10 sati, a sajam će trajati do nedjelje 14. travnja.

Organizatori Sajma Gospodarski centar Osječko-baranjske županije d.o.o. i  Osječko-baranjska županija i suradnji s Hrvatskim lovačkim savezom, Lovačkim savezom Osječko-baranjske županije te Hrvatskim športsko-ribolovnim savezom, svakom gostu ponudit će pregršt događanja.

Na sajmu vas očekuje predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih saveza i društava, bogata ponuda opreme za lov i ribolov, gastronomska ponuda, prikaz mogućnosti kontinentalnog turizma te zanimljive edukativne radionice.

Raznovrstan program sajma odvija se pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva turizma i sporta, a sponzor je Općina Strizivojna.

Cijena ulaznice za sva tri dana je 5€, a možete ju kupiti na ulazu u Gospodarski centar, dok djeca do 15 godina imaju besplatan ulaz. Parking je besplatan za sve posjetitelje.