Konzum zbog toksina povlači prehrambeni proizvod: “Kupcima ćemo vratiti novac”

0
foto:KONZUM

Konzum je objavio da povlači određeni proizvod s tržišta zbog prisutnosti mikotoksina, naglašavajući kako im je sigurnost kupaca na prvom mjestu.

Na svojoj internetskoj stranici, Konzum je izvijestio kako se povlači tjestenina proizvođača SC Sam Mills Internationaal S.A Satu Mare C, lot. Botiz, Mioritei 151 iz Rumunjske. Razlog povlačenja je utvrđena prisutnost mikotoksina, štetnih tvari koje mogu predstavljati zdravstveni rizik.

“Ispričavamo se kupcima na neugodnosti, no u interesu nam je da svi proizvodi koje stavljamo na tržište budu usklađeni s najvišim kriterijima kvalitete i zdravstvene ispravnosti,” objavili su iz Konzuma.

Konzum je pozvao kupce da provjere jesu li kupili navedeni proizvod te da ga vrate u najbližu Konzum prodavaonicu, gdje će im biti vraćen novac.

“Molimo kupce da provjere jesu li kupili navedeni proizvod te da ga vrate u najbližu Konzum prodavaonicu gdje će im biti vraćen novac. Ispričavamo se kupcima na neugodnosti, no u interesu nam je da svi proizvodi koje stavljamo na tržište budu usklađeni s najvišim kriterijima kvalitete i zdravstvene ispravnosti,” stoji u objavi Konzuma.