Teška nesreća u Zagrebu: Poginuli motociklist i biciklist

0
FOTO: HRT/Screenshot 

U sudaru motocikla i bicikla u nedjelju u 8,48 sati na Zagrebačkoj aveniji poginule su dvije osobe, potvrdila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

Nesreća se dogodila na Zagrebačkoj aveniji u smjeru zapada između skretanja za Rudeš te ulice Hrvatskog sokola, a smrtno su stradala obojica vozača.

Poginula su dva vozača, jedan mlađe, drugi starije dobi. Na pitanje je li možda riječ o prebrzoj vožnji, Sanja Žugić Ćuk, zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu, odgovorila je da to zasad ne može reći. Tek nakon očevida utvrdit će se okolnosti prometne nesreće. Očevid provodi Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu u suradnji s PU zagrebačkom.

“Najviše motoristi, oni divljaju stalno, a mi biciklisti pazimo se, no ima svakakvih i među biciklistima. Vrućine su sigurno uzele neki danak. Policija ne radi svoj posao kako treba. Ovo je velika nesreća i strašno je što se to dogodilo u rano jutro u nedjelju, zato što tu dosta djece prolazi. Ne znam što bismo trebali učiniti, ležećih (policajaca) je ionako previše”, rekao je za HTV Španić Dean, koji stanuje nedaleko mjesta ove teške prometne nesreće.