Poplave u požeškom kraju, ceste pod vodom

FOTO: 034PORTAL

Kako smo nešto ranije izvijestili potok Pakao u Vidovcima stavio je u stanje pripravnosti sve stanovnike Vidovaca koji strahuju da bi im se crni scenariji iz 2021. mogao ponovno odviti i to pred kućnim pragom. Nabujao potok Pakao samo što se nije izlio, a vode ima i na stadionu.

Ništa bolje nije ni u Jagodnjaku. Potok Vučjak brz je i nabujao, pitanje je vremena kad bi se mogao izliti. Nažalost, svi znamo kako izgleda kad se Vučjak izlije. Nanosni blata i mulja zadnji put spustili su se sve do Gradske tržnice, Gradske kuće i Županijske ulice.

Prema prvim infromacijama najkritičnije je u Jagodnjaku kod kućnog broja 158. Čitatelj nam šalje video u kojem kritizira loše izvedene radove tvrtke Presoflex koja je trenutno u stečaju. Potok koji je i za vrijeme zadnjih poplava načinio dosta štete izgleda nije saniran kako treba. 

Ništa bolje nije ni u Frkljevcima. ” Je li ovo potrebno Frkljevcima? Glavna cesta Požega-Slavonski Brod, stoji raskopana već barem mjesec dana, a rade je 2 godine. Sramota vozimo se traktorima, iako ni s njima nije za voziti. Stanovnici Frkljevaca ne mogu do kuća”- govori naš čitatelj.

FOTO: 034PORTAL
FOTO: 034PORTAL
FOTO: 034PORTAL
FOTO: 034PORTAL