Dva automobila završila na krovu, vatrogasci izvlačili unesrećenu osobu iz Audija 

foto: DVD Valpovo

Kako javlja DVD-a Valpovo jučer u 22:34 h dobili su dojavu od Centra 112 da se radi o prometnoj nesreći u Satnici i da su vozila na krovu. Na intervenciju su izašli s navalnim vozilom, autocisternom, kombi vozilom, pic kupom i 9 vatrogasaca.

“Dolaskom na mjesto intervencije dočekali su nas djelatnici HMP te su nam rekli da se u vozilu marke Audi nalazi jedna muška osoba do koje ne mogu doći te da je osoba pri svijesti. Sa hidrauličkom razaporom izvršili smo odbijanje vozačevih vrata, te sa djelatnicima HMP ozlijeđenu osobu izvukli iz vozila.” – priopćili su iz DVD-a Valpova.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća od kojih je u tri prometne nesreće jedna osoba smrtno stradala u naletu vlaka na osobni automobil, a dvije osobe su zadobile lake tjelesne ozljede dok su ostale četiri prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu.
 
Po dvije prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, Belišća i Donjeg Miholjca te jedna na području Belog Manastira.

foto: DVD Valpovo
foto: DVD Valpovo