Zatvoren na 15 dana nakon nekoliko prekršaja i bijega s mjesta nesreće

0
foto: Pixabay

Zadržavanje u zatvoru od 15 dana sud je odredio 44-godišnjem vozaču koji je upravljajući neregistriranim, neosiguranim vozilom pod utjecajem alkohola i bez položenog vozačkog ispita izazvao sudar u Bjelovaru i napustio mjesto nesreće bez ostavljanja osobnih podataka.

Nesreća se dogodila 11. ožujka oko 10.45 u Zagrebačkoj ulici jer se 44-godišnjak nije pridržavao potrebnog razmaka između vozila, priopćila je u utorak bjelovarska policija.

Automobil kojim je upravljao 67-godišnjak, usporavao je radi skretanja, a 44-godišnjak je svojim vozilom udario u njegovo, ali i u bočni dio drugog vozila, nakon čega se udaljio s mjesta nesreće ne ostavivši osobne podatke.

Policija je nedugo nakon incidenta pronašla vozača. Utvrđeno je da je bio pod utjecajem alkohola, vozio neregistrirano i neosigurano vozilo s registarskim pločicama koje mu ne pripadaju te da nikada nije položio vozački ispit.

Nakon saslušanja na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru, 44-godišnjaku je određeno zadržavanje u trajanju od 15 dana i predan je u zatvor u Bjelovaru. Protiv njega će biti podnesene prijave zbog više počinjenih prekršaja.