Visoka pobjeda Lipika za kraj uspješne polusezone

foto:Compas.com.hr

Momčad Nogometnog kluba Lipik 1925 ovu jesensku polusezonu nije mogla završiti bolje. Naime, na svojem su terenu uvjerljivo pobijedili ekipu iz Sikirevaca s visokih 6:0.

U ovoj pobjedi svakako se ističe Ivan Kaurin, koji je ostvario prva tri zgoditka, a uz njega su golove postigli i Marin Tomić, Marko Miladinović te Ognjen Kafka.

– “Kad u utakmicu uđeš čvrsto, motivirano i odlučno da polusezonu završiš pobjedom, kao što su naši dečki jučer to napravili, onda ne može izostati odlična igra i visoka pobjeda. Od prve minute smo dominirali i bili bolja ekipa na terenu, kroz odličnu kombinatoriku dolazili pred protivnički gol i realizirali šanse za pogotke.“, izjavio je za Compas pomoćnik lipičkog trenera Matija Šimunović. On je ovom prigodom čestitao svim igračima za jučerašnju pobjedu,ali i za cjelokupnu polusezonu te dodao: “Ovaj period od Mariovog (Milašinović) i mog dolaska odradili su besprijekorno, počevši od odnosa na treninzima pa do utakmica, njima pripadaju najveće zasluge za ovaj rezultat i sada mogu na zasluženi odmor.“.