Vinkovci: Hladnim oružjem pokušao ubiti poznanika

0
foto: pixabay

Jučer, između 8.30 i 9.55 sati, u Vinkovcima, u Ulici Ivane Brlić Mažuranić, 36-godišnji hrvatski državljanin koji ima prebivalište u SR Njemačkoj i neprijavljeno boravi u Vinkovcima, unutar obiteljske kuće hladnim oružjem napao i ozlijedio svog poznanika, 36-godišnjaka iz Vinkovaca, nakon čega je napadač pobjegao s mjesta događaja.
 
Iako je 36-godišnji Vinkovčanin pretrpio tjelesne ozlijede, izašao je iz obiteljske kuće te ga je ubrzo primijetio poznanik koji je ozlijeđenog 36-godišnjaka odmah prevezao u OŽB Vinkovci kada mu je ukazana liječnička pomoć te je iz bolnice dojavljeno da je teže tjelesno ozlijeđen.
 
Prema dojavi vinkovačke bolnice policija je zaprimila dojavu o ozlijeđenom muškarcu hladnim oružjem, a policijski službenici su odmah nakon prikupljenih obavijesti pronašli i priveli 36-godišnjaka s neprijavljenim boravkom u Vinkovcima, sumnjajući da je on napao ozlijeđenog navedenog Vinkovčanina.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila sumnju da je 36-godišnji hrvatski državljanin koji neprijavljeno boravi u Vinkovcima počinio kazneno djelo ubojstva s pokušajem, jer je hladnim oružjem teže tjelesno ozlijedio 36-godišnjeg Vinkovčanina.
 
Danas će osumnjičenik biti uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.