Vinkovačka knjižnica nudi mugućnost online učlanjenja ili obnove članstva po popularnih 30 kuna

0
izvor: pixabay

Zbog aktualne situacije vezane uz koronavirus, Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci omogućuje online upis ili obnovu članstva, kako bi se izbjegle gužve, odnosno čekanje u redovima uz pridržavanje mjera distanciranja.

Članstvo u Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci traje godinu dana od dana upisa ili obnove, izvjestili su iz Knjižnice.

Povodom Dana hrvatskih knjižnica, a vodeći se načelom Knjiga dostupna svima!, upis ili obnova članstva u Knjižnici iznosi popularnih 30,00 kuna.

Učlaniti se u Knjižnicu, po popularnoj cijeni od 30,00 kuna, moguće je od ponedjeljka, 9. studenoga do subote, 14. studenoga 2020. godine. Nakon toga primjenjuje se ustaljeni Cjenik upisnina/obnova članstva.

Za online upis ili obnovu potrebno je:

  1. ispuniti pristupnicu na https://forms.gle/ZE5dLLMjxAxRaSUD7

(za obnove članstva – pristupnica se ispunjava samo ako su se promijenili osobni podatci od posljednje obnove/upisa)

  1. poslati dokaz o uplati članarine i napisati radi li se o upisu ili obnovi članstva na e-mail adresu: clanarina.gkvk@gmail.com.

Informaciju o realizaciji članstva korisnik će dobiti putem e-maila.

Podatci za uplatu:

Platitelj: Ime i prezime, adresa i poštanski broj

Primatelj: Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci, Ivana Gundulića 6, 32100 Vinkovci

IBAN: HR7223900011101098343

Model: HR00

Poziv na broj: broj članske iskaznice za obnovu članstva ili datum uplate za prvi upis

Opis plaćanja (svrha): Uplata članarine – IME i PREZIME

Više informacija o uslugama i događanjima u Knjižnici može se saznati preko aplikacije za pametne telefone koju je potrebno besplatno preuzeti na Google Store-u ili Apple Store-u. Aplikacija nosi naziv Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci, jednostavna je za korištenje. Uz pomoć aplikacije korisnici mogu pretražiti e-katalog Knjižnice, pregledati kalendar događanja u Knjižnici, generirati svoj korisnički broj u barkod, produžiti posudbu građe, rezervirati građu, provjeriti posjeduje li Knjižnica primjerak neke građe ili zatražiti literaturu za seminarski rad. Unutar aplikacije nalaze se i radno vrijeme Knjižnice, odgovori na česta pitanja, kontakt podaci svih odjela i službi Knjižnice te poveznice na društvene mreže Knjižnice.