Uprava Osijeka dobila mandat na još četiri godine

0
foto:NK Osijek

Nogometni klub Osijek održao je redovnu izbornu Glavnu skupštinu na kojoj su izabrani članovi Uprave i Nadzornog odbora za novi četverogodišnji mandat, koji će trajati od 19. srpnja 2024. do 19. srpnja 2028. godine.

Na čelu Uprave NK Osijeka ostat će Ferenc Sakalj kao predsjednik, dok će Vladimir Čohar zadržati svoju dosadašnju dužnost člana Uprave – direktor. Valentina Koprivnjak također će nastaviti kao članica Uprave, što osigurava kontinuitet u vođenju kluba.

Novi Sastav Nadzornog Odbora

Nadzorni odbor kluba broji pet članova. U novom mandatnom razdoblju, Gabor Deak će obnašati funkciju predsjednika Nadzornog odbora, dok će Vjeran Blažek biti njegov zamjenik. Ostali članovi Nadzornog odbora su Laszlo Szijj, dr. Jozsef Polyak i Zorica Paliž-Toth.

Kontinuitet i Povjerenje

NK Osijek nastavlja raditi prema zacrtanom planu, s ljudima koji uživaju puno povjerenje vlasnika kluba. Uprava i Nadzorni odbor, uz dosadašnje iskustvo i kontinuitet rukovođenja, nastavit će se truditi održati i unaprijediti rezultate kluba koji se natječe u najvišem razredu hrvatskog nogometa.

Održavanje kontinuiteta u upravljanju smatra se ključnim za daljnji razvoj kluba, što je naglašeno i tijekom same skupštine. Povjerenje vlasnika i podrška navijača bit će od presudne važnosti za ostvarivanje ciljeva u nadolazećem razdoblju.

NK Osijek, kao jedini slavonski kolektiv u najvišoj ligi, nastavit će raditi na jačanju svoje pozicije i promociji nogometa u regiji. Uprava kluba i dalje će ulagati napore kako bi se osigurali najbolji mogući uvjeti za igrače, stručni stožer i sve ostale članove kluba. –  stoji na stranicama NK Osijeka.