Umirovljenik se teško zarezao motornom pilom po vratu, pronašla prestravljena supruga

0
foto: MB Press/IIlustracija

Malo je nedostajalo da se u Kalinovcu prije desetak dana ne dogodi nezapamćena tragedija. Sedamdesetogodišnji umirovljenik teško je ozlijeđen prilikom rukovanja motornom pilom, a kako je doznao Podravski list, čovjeku je život spašen u koprivničkoj bolnici. Da situacija bude nevjerojatnija, 70-godišnjak se motornom pilom porezao po vratu, a u štaglju ga je pronašla prestravljena supruga. Iako gospođa nije željela javno govoriti o ovom traumatičnom događaju, opisala je kako je muža pronašla teško ozlijeđenog. I nekoliko dana kasnije, žena je i dalje bila u šoku, no istaknula je da se 70-godišnjak dobro oporavlja i kada smo je posjetili u četvrtak, ozlijeđeni je i dalje bio u bolnici. – Piše Podravski.hr

– Samo da se što prije vrati doma pa da sjedi kraj mene – kazala je žena i otkrila kako je 70-godišnjak otišao ispiliti drva za centralno grijanje.

– Otišao je ispiliti trčke, a ja sam otišla na poštu. Kada sam se vratila kroz možda pola sata, kuća je bila otvorena, no unutra nikog nije bilo. Otišla sam u štagalj i pronašla sam ga ondje kako leži u krvi. Sva sreća pa su susjedi odmah priskočili u pomoć i pozvali hitnu jer ja sam bila u šoku – ispričala je supruga unesrećenog i otkrila da se 70-godišnjak porezao po vratu, ali da se dobro oporavlja i već može govoriti. I dalje je nepoznato što se zapravo dogodilo i kako se čovjek upaljenom motornom pilom uspio porezati tako jako da si je umalo oduzeo život. Je li se možda poskliznuo pa pao ili se ozlijedio na neki drugi način, vjerojatno će ostati potpuni misterij.

– Ne znam kako se to dogodilo, a ni muž se ne sjeća kako se uspio tako porezati. Izgledalo je užasno kada sam ga našla, a sada želim da se što prije oporavi. Ne želim više ni razmišljati o tome – zaključila je supruga za Podravski.hr.