Traktorist poginuo u sudaru, vozač BMW-a imao 2 promila

0
foto:; EPODRVINA

U četvrtak, 22. lipnja oko 21,30 sati se na županijskoj cesti u Pitomači dogodila teška prometna nesreća, u kojoj je 40-godišnji vozač traktora smrtno stradao, a 32-godišnji vozač osobnog automobila zadobio je lake tjelesne ozljede

Do prometne nesreće došlo je kada se vozač traktora s putnog mosta uključivao u promet vožnjom unazad kada je u tome trenutku naišao osobni automobil kojom prilikom je na središtu kolnika došlo do udara prednjeg djela osobnog automobila u prednji desni i desni dio traktora te je vozač traktora od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Kod vozača osobnog automobila izvršenim alkotestiranjem utvrđena nedozvoljena koncentracija alkohola u organizmu od 2,08 g/kg.

Obitelj pokojnog Tihomira teško će se oporaviti od ove tragedije, a i njegovi prijatelji u potpunom su šoku i s nevjericom su primili vijest o stravičnoj prometnoj nesreći. – Piše Epodrvina.

– Tihomir je bio dobričina i svi koji su ga poznavali dobro znaju da je duša od čovjeka. Bavio se poljoprivredom, a huda sudbina je htjela da zbog tog svog posla i izgubi život. Na tom dijelu Vinogradske ulice dosta vozača doslovno voze „formulu“, a to je vjerojatno i dovelo do ove tragedije – pričaju nam potreseni prijatelji Tihomira.

Supruga je, dodaju oni, izvan sebe, kao i sin koji je nedavno postao punoljetan, a najteže će gubitak voljenog oca podnijeti njegova petogodišnja kći.

– Njegova kći strašno je vezana uz njega. Ona je od rođenja njegova princeza i kako sad njoj objasniti da nikad više neće vidjeti tatu. To je prestrašno i prebolno. I mi se ne možemo pomiriti s činjenicom da ga nikad više nećemo vidjeti. Kad bi barem sve ovo bio ružan san – kažu jecajući prijatelji pokojnog Tihomira.