U prometnoj nesreći teško ozlijeđen motociklist (27), zadobio nagnječenje prsnog koša i višestruke ozljede glave

0
foto: MB Press/Ilustracija

U mjestu Sedlarica u prometnoj nesreći teško ozlijeđen 27-godišnji motociklist.

U četvrtak, 4. travnja, oko 09:15 sati u mjestu Sedlarica, na predjelu zvanom Aršanj, 27-godišnjak je upravljajući neregistriranim i neosiguranim motociklom, dok mu je rješenjem Općinskog suda ukinuta vozačka dozvola prouzročio tešku prometnu nesreću, izvijestila je u petak PU virovitičko-podravska.

Kretao se kolnikom kroz mjesto Sedlarica neprilagođenom brzinom te je došavši do nepreglednog zavoja na uzbrdici došlo do zanošenja motocikla i izlijetanja sa kolnika.

Motociklistu je od siline udara u noseći stup zaštitne ograde pukla zaštitna kaciga, a motociklist je u daljnjem nekontroliranom padu udario u metalnu ogradu, a nakon toga i u prometni znak.

Vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede, nagnječenje prsnog koša i višestruke ozljede glave okvalificirane po djelatnicima Hitne službe Opće bolnice Virovitica, zbog zadobivenih ozljeda nije bilo moguće provesti alkotestiranje već su unesrećenom izuzeti uzorci krvi i urina, stoji u policijskom izvješću.

Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici je izvješteno o teškoj prometnoj nesreći, a protiv 27-godišnjaka biti će podnesena adekvatna pismena, zaključuje policija.