U prometnoj nesreći ozlijeđene tri osobe

0

U nedjelju , oko 18.20 sati, na 233+850 km autoceste A3, dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe ozlijeđene. Izvijestila je danas Policijska uprava brodsko-posavska.

Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da je 28-godišnjak upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (1,07 g/kg) te je dolaskom do 233+850 km autoceste A3, zbog nedržanja potrebnog razmaka prednjim dijelom svog vozila udario u stražnji dio osobnog automobila koji se kretao ispred njega, a kojim je upravljala 52-godišnjakinja.

U daljnjem kretanju, oba vozila su sletjela s kolnika na travnatu površinu, dok je osobni automobil kojim je upravljao 28-godišnjak probio zaštitnu ogradu, a potom se zapalio. Na mjesto događaja su izišli i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod koji su ugasili požar na osobnom automobilu, a koji je u cijelosti izgorio.

U prometnoj nesreći 28-godišnji vozač i 52-godišnjakinja su zadobili lakše tjelesne ozlijede, dok je 54-godišnji suvozač zadobio teške tjelesne ozljede. Ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu.


Policijski službenici protiv vozača podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.