Traktor prikliještio muškarca (32): ‘Pokušao sam mu pomoći, ali nije mu bilo spasa‘

0
Foto: JVP Garešnica

Strašna tragedija potresla je u ponedjeljak iza 14 sati mjesto Rogoža kod Garešnice. Pod kotačima traktora na mjestu je preminuo 32-godišnji Z.T. 

Kako doznaje Mojportal, traktor ga je prikliještio samo nekoliko stotina metara od njegove obiteljske kuće, a uzroci nesreće utvrđuju se očevidom. 

Na mjesto nesreće prvi je slučajno došao njegov susjed. Kaže da je vidio traktor koji je sletio s ceste, te je izišao iz automobila i krenuo mu pomoći, a odmah je alarmirao i policiju. 

– Pokušao sam mu pomoći, ali vidjelo se da je već sve gotovo. Bilo nas je nekoliko, međutim shvatili smo da nema smisla ni pokušati odgurnuti traktor s njega. Nije davao znakove života. Na traktoru je bila zakvačena šumska prikolica za drva, ali bila je prazna tako da ne znam što je radio. Stigli su i vatrogasci, pa policija i hitna iz Garešnice, no nažalost, nije mu bilo spasa – prepričao nam je očevidac stravične prizore s mjesta nesreće. 

Kako doznaje Mojportal, poginuli Z. T. bio je zaposlen u jednoj tvrtki, a iza sebe je ostavio neutješne roditelje i brata. 

– Razgovarao sam i sa susjedom koji živi u kući uz mjesto događaja. To je stariji čovjek, kaže da nije čuo nikakav udarac. Zbog toga i ne znamo kad se to dogodilo, jer kad sam ja došao sve je bilo gotovo, a sad, je li to bilo deset minuta ili neposredno prije mog dolaska, ne znam – kaže naš sugovornik, još u šoku zbog pogibije mladog čovjeka.

Javna vatrogasna postrojba Garešnica objavila je fotografiju s mjesta događaja, potvrdivši da je muškarac smrtno stradao. Na teren su izašli sa šest vatrogasaca i tri vozila te su odmah izvukli muškarca, no on, nažalost, više nije davao znakove života.

Policija je također potvrdila pogibiju nesretnog 32-godišnjaka, dodavši kako je višesatni očevid kojim će se pokušati doznati što je uzrokovalo ovu tragediju i dalje u tijeku, nakon čega će biti poznato više informacija.