Teška prometna: Vozača izvlačili vatrogasci, autom sletio s ceste i udario u drvo

0
foto: PU međimurska

Jučer, 27. prosinca nešto poslije 16 sati na županijskoj cesti između Dekanovca i Domašinca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 38-godišnji vozač osobnog automobila, javlja PU međimurska.

PU međimurska je provedenim očevidom na mjestu događaja utvrdila da se 38-godišnji vozač automobila austrijskih nacionalnih oznaka nije kretao obilježenom prometnom trakom uz desni rub kolnika nego je prešao na suprotni kolnički trak. U nastavku kretanja sišao je automobilom izvan kolnika na obližnju oranicu gdje je prednjim dijelom udario u drvo. Očevidom je utvrđeno kako vozač nije bio vezan sigurnosnim pojasom, navode iz policije.

Ozlijeđeni 38-godišnji vozač vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je u nesreći teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju.

Na mjesto događaja izašli su članovi Dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Domašinca i Dekanovca te Javne vatrogasne postrojbe iz Čakovca koji su pomagali u izvlačenju unesrećenog iz automobila, kao i kod privremene regulacije prometa.

Od 16:25 do 17 sati županijska cesta između Dekanovca i Domašinca zbog obavljanja očevida bila je zatvorena za sav promet koji se odvijao obilazno.

O prometnoj nesreći izvijestit će se nadležno državno odvjetništvo.