Sutra posebna regulacija prometa u Vukovaru

foto: MUP

Sutra će se na nekoliko lokacija u Vukovaru održat javno okupljanje povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara. Tim povodom, policija će, dok za to bude postojala potreba, uspostaviti posebnu regulaciju prometa te će biti ograničeno prometovanje vozilima.

U tu svrhu, od 07,00 do 18,00 sati za odvijanje cestovnog prometa zatvorit će se dio Ulice Priljevo u Vukovaru, od raskrižja s Ulicom Matice hrvatske (prema središtu grada), te Ulica I. Gundulića, Ulica kardinala A. Stepinca, Županijska ulica, Frankopanska ulica, Ulica N. Andrića, Ulica S. Radića, Trg Slavija, te Ulica bana Jelačića u Vukovaru do raskrižja sa županijskom cestom Ž4152 (Ovčara).

Obavještavamo građane da će policija, na dan održavanja javnog okupljanja, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme i nakon završetka javnog okupljanja vršiti snimanje na mjestima održavanja javnog okupljanja i na prilaznim pravcima.

Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika na terenu u odnosu na privremenu regulaciju prometa. – izvijestila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.