Strašan požar izbio u garaži: izgorjeli traktori, auto i druge stvari

0
foto: DVD Konjščina

U subotu navečer, u naselju Gornji Kraljevec, koje pripada Općini Hrašćina u Krapinsko-zagorskoj županiji, izbio je stravičan požar koji je uništio velik dio imovine vlasnika garaže. Dojava o požaru stigla je u 22.16 sati, a na teren su odmah izašli vatrogasci kako bi obuzdali vatrenu stihiju.

Nažalost, unatoč brzoj intervenciji, imovini nije bilo spasa. Po riječima DVD-a Konjščina, koji je bio na terenu, u garaži su izgorjeli automobil, dva traktora te mnoge druge dragocjenosti. Intervencija je trajala do 1 sat u noći, a sudjelovali su vatrogasci DVD-a Hrašćina-Trgovišće, DVD Budinšćina, ZJVP Zabok i ZJVP Marija Bistrica.

“Na intervenciju je izašlo 13 vatrogasaca s dva navalna vozila. S obzirom na težinu požara, nažalost, nije bilo moguće spasiti imovinu koja je bila pohranjena u garaži. Gubitak je značajan, a šteta se procjenjuje” – Izvijestili su iz DVD-a Konjščina.

Trenutno nije poznat uzrok požara, a nadležne policijske službe provode očevid kako bi utvrdile okolnosti i izvor požara.