Srijeda sunčana s najvišom dnevnom temperaturom do 16°C

0
foto: Pixabay

U srijedu jutro u Slavoniji, Baranji i Srijemu hladno, najniža temperatura do -3 °C, uz mraz pri tlu, a mjestimice je moguća i kratkotrajna magla. Danju obilje sunčanih sati, pa će i popodnevna temperatura porasti na oko 15 °C, prognozira dr. sc. Petra Mikuš Jurković za HRT.

U ostalim dijelovima zemlje također pretežno sunčano, uglavnom u Istri lokalno s umjerenom naoblakom. Ujutro u unutrašnjosti većinom slab mraz, a moguća je lokalno i magla, stoji u prognozi DHMZ-a.

Vjetar na kopnu slab. Na moru će umjerena do jaka bura slabjeti te sredinom dana okrenuti na sjeverozapadni i jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura između 13 i 18 °C.

foto: DHMZ

Četvrtak, 21.3.2024.

I u unutrašnjosti nakon srijede promjenjivije, uz izmjenu sunčanih i oblačnijih razdoblja, a mjestimična kiša bit će najčešća u petak. Danju razmjerno toplo, osobito u subotu kad će zapuhati većinom umjeren jugozapadnjak. Jutarnjih temperaturnih minusa bit će još uglavnom u četvrtak po kotlinama gorske Hrvatske.”, prognozirala je za HRT dr. sc. Petra Mikuš Jurković iz DHMZ-a.

foto: DHMZ