Sakalj posjetio svlačionicu Osijeka i poručio: “Želimo ući u grupnu fazu Konferencijske lige”

0
foto: NK Osijek

Nogometašima Osijeka i našem stručnom stožeru na čelu s glavnim trenerom Federicom Coppitellijem, podršku je uoči treninga došao dati i klupski predsjednik Ferenc Sakalj. U svlačionicu se spustio u pratnji direktora Vladimira Čohara i sportskog direktora Josea Bote i pritom se kratko obratio igračima.

Nadam se prije svega da ste se dobro odmorili jer sada je pred vama razdoblje napornoga rada, koliko čujem od našeg novog trenera. Jako nam je važno da već 25. srpnja budemo spremni i pravi u svakom smislu u prvoj europskoj utakmici. Želimo se izboriti, uz malo sreće, za ulazak u grupnu fazu Konferencijske lige iako je nekako uvijek najvažnije ostvariti ono najbolje što možemo u domaćem prvenstvu. No, i Europa nam uvijek mora biti jako bitna za sve nas u klubu. Svima želim dobre pripreme i stojim na raspolaganju za sve što trebate, a vi ste ti koji morate pomoći i novom stručnom stožeru da sve dobro i uspješno funkcionira. Još jednom vam svima želim uspjeh i da budemo bolji nego do sada, poručio je Sakalj.

U ime momčadi istupio je onaj najstariji i najiskusniji, Vedran Jugović koji je puno toga prošao s Bijelo-plavima u svojoj karijeri.

Htio bih Vam se zahvaliti na dolasku predsjedniče, to nam sigurno puno znači da imamo Vašu podršku. Ima puno novih lica i mladih igrača koji su nam se priključili i to je neki put kojega slijedimo.  Nadam se da će nam u budućnosti donijeti dobre stvari i da ćemo imati uspješnu sezonu.