Renata Banožić kandidatkinja HDZ-a za gradonačelnicu Iloka

Foto: www.facebook.com

Gradski odbor HDZ-a Ilok donio je jednoglasnu odluku o izboru Renate Banožić za svog kandidata za gradonačelnicu Grada Iloka na predstojećim lokalnim izborima.

„Politika kojoj svjedočimo proteklih gotovo četiri godine pokazuje netransparentnost u poslovanju i trošenje proračunskog novca građana Grada Iloka na neprihvatljiv način. Takvu politiku nužno je promijeniti i s pažnjom dobrog gospodarstvenika upravljati proračunskim novcem kojeg je zahvaljujući Vladi RH više nego ikad u povijesti Grada Iloka. No, to ne znači da ga se može nerazumno trošiti kako to radi aktualna gradonačelnica“, rekla je Banožić.

Izrazila je nadu kako će građani Iloka u njoj prepoznati osobu koja vrlo rado pomaže svakom čovjeku u okviru svojih mogućnosti te uputila zahvalu svima koji su joj u dosadašnjem radu pružali podršku. Isto tako izrazila je i nadu kako će ta podrška i suradnja u narednom periodu biti još bolja i učinkovitija.

Nakon održane sjednice Banožić je ukazala i na važnost lokalnih izbora i donošenje ispravne odluke o izboru onog kandidata za gradonačelnika Grada Iloka koji će svojom politikom osigurati dobro funkcioniranje gradske službe i njezinih zaposlenika u pozitivnom radnom okruženju što trenutno nije slučaj, te što je najvažnije biti poveznica s višim razinama vlasti na županijskoj i državnoj razini kako bi Grad Ilok mogao imati najveće koristi za svoj razvoj.