Ranko Ostojić podržao kandidature Ćavara za župana i Madune za vukovarskog gradonačelnika

0
Foto; SDP

Vukovaru je danas boravio potpredsjednik SDP-a Ranko Ostojić kako bi dao podršku SDP-ovom kandidatu za župana Vukovarsko-srijemske županije, Davoru Ćavaru i gradonačelnika Grada Vukovara, nestranačkom Damiru Maduni.

Uz optimistično raspoloženje, potpredsjednik SDP-a družio se kandidatima, članovima i simpatizerima SDP-a u središtu Vukovara izrazivši uvjerenje u dobar rezultat na lokalnim izborima na koje kandidat za župana Davor Ćavar izlazi s geslom “Možemo bolje”, a SDP-ov kandidat za vukovarskog gradonačelnika, nestranački Damir Maduna s geslom “Vukovar bez podjela”.

“Kada smo birali slogan predizborne kampanje, “Možemo bolje” nametnulo se samo po sebi jer smo doista uvjereni da možemo ne samo bolje, već puno bolje od sadašnje županijske vlasti. Nisam naivan i znam kakav je posao politika, ali nitko me ne može uvjeriti da se ne može ovom županijom upravljati na bolji i transparentniji način i u korist svih njenih građana, a ne samo odabranih”, kazao je SDP-ov kandidat za vukovarsko-srijemskog župana Davor Ćavar.