Policajac na A3 izazvao teški sudar, ozlijeđeno više osoba

0
foto: MB PRESS/Ilustracija

Kod Gornje Vrbe, na autocesti A3, 20. listopada oko 3.40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđeno nekoliko osoba.

Kako je navedeno u policijskom izvješću PU brodsko-posavske, u prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni svi sudionici, a liječnička pomoć pružena im je u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu.

Naime, policija nije odmah objavila kako je prometnu nesreću skrivio policijski službenik.

Prema neslužbenim informacijama, koje je SBOnline.net dobio od očevidaca, prometnu nesreću je skrivio 40-godišnji policijski službenik Policijske uprave vukovarsko srijemske sa privatnim, vlastitim, „skupocjenim“ vozilom Audi RS 7. Prema potvrđenim informacijama iz Policijske uprave brodsko-posavske, u dobivenom izvješću, navodi se kako je 40-godišnjak bio pod utjecajem alkohola kod kojeg je izmjerena koncentracija od 1,65 promila.

Do prometne nesreće došlo je kada je 60-godišnji državljanin Republike Srbije upravljao osobnim automobilom srpskih nacionalnih oznaka od istoka u smjeru zapada. Iza njega u istom smjeru kretao se osobni automobil hrvatskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak, dok se s njim u vozilu nalazio 41-godišnjak. Prilikom vožnje 40-godišnjak nije držao potreban razmak krećući se iza vozila kojim je upravljao 60-godišnjak, pri čemu je došlo do udara u stražnji dio automobila i slijetanja oba vozila s kolnika na travnatu površinu, objašnjeno je u priopćenju PU brodsko-posavske.