Petorica optuženih za premlaćivanje maloljetnika u Vukovaru ostaju u istražnom zatvoru, uskoro presuda

0
foto: pixabay

Na Općinskom sudu u Vukovaru danas je održan sudski postupak protiv pet osoba optuženih za premlaćivanje skupine maloljetnika u središtu Vukovara. Tijekom suđenja svjedočili su neki od svjedoka, inspektor policije, osoba koja je optuženima iznajmila stan za skrivanje te sudski vještak. – Piše Večernji list.

Roditelji pretučene djece izrazili su zadovoljstvo načinom na koji se postupak odvija. “Možemo reći da je sve bilo korektno, no ovaj put je oko zgrade suda bilo puno policije. Do kraja mjeseca trebala bi se održati još jedna rasprava na kojoj će optuženi iznijeti svoju obranu, dok se presuda očekuje početkom idućeg mjeseca. Očekujemo maksimalne kazne,” prenijeli su roditelji.

Kako doznaje Večernji list doznaje da je petorici optuženih produžen istražni zatvor. U pritvoru su od početka siječnja, kada su privedeni. Podsjećamo, incident se dogodio 6. siječnja u večernjim satima u središtu Vukovara. Prema neslužbenim informacijama, napad je uslijedio nakon što je jedan od mladića odgovorio na ekavici. Skupinu maloljetnika napali su pripadnici vukovarskih BBB-a, od kojih su neki već bili poznati policiji.