Petar Grašo održao koncert u Vukovaru

0
foto;: P. Butković

Sinoć je u Vukovaru, u sportskoj dvorani Danijel Rehak svoj veliki koncert održao Petar Grašo. Koncert pod nazivom „Valentinovo u Vukovaru“ okupio je Grašine fanove iz cijele Slavonije, a dalmatinski šarmer i miljenik publike poveo je publiku na romantično glazbeno putovanje uz svoje najveće hitove.

Koncert je otvorio uspješnicom „Jel ti reka ‘ko“, pa nastavio nizati popularne pjesme „Trebam nekoga“, „Srce za vodiča“, „Lomi me“, „Ljubav jedne žene“, „Nemoj“, „Što je to od mene ostalo“, „Utorak“, „Vera od suvog zlata“, „Moje zlato“, „Ako te pitaju“, „Volim i postojim“ i mnoge druge. Publika se posebno obradovala i Oliverovim hitovima koje je Grašo prigodno zapjevao – „Cesarica“, „Dva put san umra“, „Nedostaješ mi ti“ također su se našle na repertoaru. Uz sve ljubavne pjesme i balade koje su Grašin zaštitni znak, publika je istinski uživala u koncertnoj večeri ispunjenoj emocijama, a koncert je završen uz hit „Ko nam brani“.

Koncert je organizirala agencija Zvjezdica Petra iz Zagreba, a Grašo je sinoć uistinu briljirao i dao najbolje od sebe svim Vukovarkama i Vukovarcima i publici koja je pristigla iz drugih gradova u Slavoniji.