Osnovna škola u Laslovu je bogatija za novo igralište

0

Krajem prošle godine je škola u Laslovu postala bogatija za jedno novo igralište vrijedno 130 tisuća kuna

Osnovnu školu Laslovo pohađa više od sto učenika. Čelništvo škole je uvijek smatralo važnim dobru suradnju između uposlenika škole i roditelja, kao i dobar odnos sa lokalnim tijelima, ustanovama. Osim toga, zahvaljujući sklopljenom sporazumu između više mađarskih i hrvatskih obrazovnih ustanova učenicima i odgajateljima stoje na raspolaganju kulturna i stručna suradnja, razmjena, ljetni tabori.

Sposobni voditelji se trude živjeti u skladu i sa mogućnostima koje pružaju različiti natječaji. U proteklim godinama su sudjelovali u više različitih projekata. Zahvaljujući jednom unijskom natječaju, krajem prošle godine je školsko dvorište opremenljeno jednim novim modernim igralištem u svrhu kvalitetnog provođenja slobodnog vremena učenika.

-Staro igralište je već bilo u prilično lošem stanju, zbog toga smo učenike škole „darivali” jednim novim 130 tisuća kuna vrijednim igralištem, i ovime bismo voljeli postići da djeci koja ovdje uče pružimo najveći mogući stupanj kvalitete – rekla je Szilvia Bocka, ravnateljica Osnovne škole Laslovo.