Osijek među pet hrvatskih gradova koji će plesati u Rim Tim Tagi Dim ritmu

0
foto: Grad Osijek

Hrvatska radiotelevizija poziva sve iz Zagreba, Splita, Zadra, Osijeka i Umaga da u subotu podrže Baby Lasagnu.

Hrvatska radiotelevizija poziva vas da u subotu 13. travnja zaplešete u vašem gradu »Rim Tim Tagi Dim« ples. O čemu se radi?

»Istovremeno će pet prekrasnih hrvatskih gradova – Zagreb, Split, Zadar, Osijek i Umag – postati središta plesnog zbivanja točno u podne. Pozivamo vas i vaše sugrađane da se pridružite prepoznatljivoj koreografiji i pošaljete podršku našem predstavniku na Eurosongu, Baby Lasagni.

Cijeli događaj snimat će kamere Hrvatske radiotelevizije, a emitirat će se u poznatim HTV-ovim emisijama: »Dobro jutro, Hrvatska«, »Dnevnik«, »Kod nas doma«, ali dakako i na društvenim mrežama i web-stranicama HRT-a. Naime, ususret 68. Eurosongu koji će se održati u svibnju u švedskom Malmöu, Hrvatska radiotelevizija je izuzetno ponosna na dosadašnji uspjeh i popularnost hrvatskog predstavnika Baby Lasagne. Sretni što se ime Hrvatske pronosi diljem Europe voljeli bismo dodatno rasplesati Hrvatsku, poslati podršku našem predstavniku te pokazati djelić hrvatskih ljepota europskoj publici«, poručuju s HRT-a pa nastavljaju:

“Zajedno s nama sudjelujete u plesnoj subotnjoj zabavi. Pridružite nam se 13. travnja malo prije podneva sa svojom obitelji, djecom, bakama i djedovima, prijateljima ili sami, i doživite jedinstvenu atmosferu »Rim Tim Tagi Dim« plesa. Nema boljeg načina da zajedno proslavimo ljubav prema glazbi i plesu i pošaljemo slike prekrasne rasplesane Hrvatske u Europu.

Lokacije na kojima će se održati događaj su: Zagreb – Trg kralja Tomislava, Osijek – Pješački most, Split – Prokurative, Zadar – Pozdrav suncu, Umag – Trg slobode.