U prometnoj nesreći teško ozlijeđen motociklist

foto: MB Press

U vezi prometne nesreće te prethodne informacije, a koja se dogodila u Sl. Brodu, u Ulici Petra Krešimira IV, obavještavam vas da je očevidom policijskih službenika utvrđeno da je, danas, oko 13.30 sati, 25-godišnjak, upravljajući motociklom zbog neprilagođene brzine kretanja sustigao drugi motocikl koji se kretao ispred, te u izbjegavanju udara zakočio, izgubio nadzor nad istim, te pao sa motociklom na kolnik. Potom je došlo do klizanja i udara tijela 25-godišnjeg motocikliste u lijevi dio osobnog automobila koji se kretao iz suprotnog smjera, kojim je upravljao 48—godišnjak, dok je motocikl udario u osobni automobil, kojim je upravljala 47-godišnjakinja a koji sa kretao iza spomenutog automobila. Motocikl se potom odbio i u daljnjem klizanju po kolniku udario u stražnji dio parkiranog teretnog automobila, kojim je prethodno upravljao 35-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 25-godišnja, kojemu je pružena liječnička pomoć, te je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici protiv 25-godišnjaka donijeti obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.