Obrt “Stari grad” proširuje svoj pogon, najavljuje i nova zapošljavanja

0
Foto: Grad Vukovar

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava sa suradnicima obišao je danas radove na proširenju i dogradnji hale obrta Stari grad koja u Vukovaru posluje od 1998. godine. Obrt Stari grad bavi se trgovinom i izradom ambalaže od plastike, a svoje poslovanje preusmjeravaju u smjeru reciklaže. Kako je rečeno tvrtka Stari Grad u Vukovarskoj gospodarskoj zoni posluje već 7 godina, trenutno zapošljava 14 djelatnika, a proširenje pogona u koje će uložiti 2,5 milijuna kuna donijeti će i nova zapošljavanja.

„Tvrtka Stari grad lijep je primjer poduzetnika s područja grada Vukovara koji pametno ulaže i uspijeva na tržištu. Prije par godina javljali smo se s istog mjesta kao i danas, a razlika je jasno uočljiva. Izuzetno je lijepo pratiti tvrtku koja iz godine u godinu raste, širi paletu svojih proizvoda i povećava svoje proizvodne kapacitete. Pravi je dokaz kako naše poticajne mjere, suradnja i komunikacija s poduzetnicima daje rezultate, a ti rezultati pokazuju da vukovarsko gospodarstvo raste i postaje sve konkurentnije“, rekao je Penava.

Vlasnik obrta Stari grad Miroslav Francuzević pohvalio je suradnju s Gradom Vukovarom koji svojim poticajnim mjerama pomaže vukovarske poduzetnike.

„Potporom Grada Vukovara izuzetno smo zadovoljni, surađujemo dugi niz godina, redovno apliciramo na njihove natječaje koji doprinose našem poslovanju“, rekaoje Francuzević.

Dodao je i kako se tvrtka usmjerava na zaštitu okoliša, a jedna je od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj ovog karaktera.