Obavijest o izmjeni prometne signalizacije u centru Osijeku

0
foto: MUP

PU osječko- baranjska obavještava građane da je jučer ukinuta privremena prometna regulacija kroz centar Osijeka te da je ponovno na snazi stara prometna regulacija, i to tako da je prometovanje vozila Šetalištem Petra Preradovića ponovno dozvoljeno samo iz smjera zapada u smjeru istoka, odnosno iz Šamačke ulice prema ulici Vjekoslava Hengla.
 
Također, promet Vukovarskom ulicom od raskrižja sa Zagrebačkom ulicom do ulice Alojzija Stepinca odvija se u dvije kolničke trake u oba smjera.
 
Promet Europskom avenijom od raskrižja s ulicom Alojzija Stepinca do raskrižja s Ulicom Stjepana Radića odvija se južnom kolničkom trakom u oba smjera.
 
Promet u ulici Lorenza Jagera ponovno se odvija samo u jednom smjeru, od juga prema sjeveru, odnosno od Ulice Hrvatske Republike prema Kapucinskoj.
 
Policija skreće pozornost građanima da kretanje vozilima navedenim ulicama prilagode novoj prometnoj regulaciji, odnosno da se vrate na staro te da kretanjem vozilima poštuju postavljenu prometnu signalizaciju, a sve u cilju prevencije prometnih nesreće i prekršaja.