Novootvorena Poliklinika sveti Ante u Osijeku

0

U Osijeku je otvorena nova Poliklinika sveti Ante koju predvode već dobro poznati stručnjaci iz javnog zdravstva. Poliklinika okuplja mlade stručnjake iz različitih sfera zdravstva. Prate vodeće trendove i smjernice u liječenju te znanja temelje na medicini utemeljenoj na dokazima. Trinaest iskusnih liječnika, specijalista i subspecijalista, prepoznati su kao stručnjaci iz svoga područja.

Poliklinika sveti Ante ima odjel otorinolaringologije, dermatologije i venerologije, interne medicine, maksiofacijalne kirurgije, plastične i rekonstruktivne kirurgije, vaskularne kirurgije, estetske medicine te kozmetologije.

Naručite se za pregled madeža, tretman uljepšavanja lica, internistički pregled, estetski zahvat, pregled uho-grlo-nos ili ultrazvuk.

Voditelj Poliklinike sveti Ante je doc. dr. sc. Hrvoje Mihalj, dr. med. otorinolaringolog, subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata. Doktor Mihalj inače je pročelnik Odjela za kirurgiju glave i vrata Klinike za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata KBC Osijek.

,,Pružamo usluge djeci i odraslima, razlika je u našem pristupu, imamo znanstveno-nastavni kadar, napravili smo platformu za mlade ljude koje se kod nas mogu ostvariti i posvetiti svoje vrijeme pacijentima na način koji oni žele u doći do svog maksimalnog potencijala. Pacijente ćemo privući našom kvalitetom”, istaknuo je doc. dr. sc. Hrvoje Mihalj.

ADRESA: Zrinjevac 4, 31300 Osijek

KONTAKT: 031/353-385, 099 544 2654

E-MAIL: info@poliklinika-svetiante.hr

WEB: https://poliklinika-svetiante.hr/

RADNO VRIJEME: pon-pet: 8:00 – 20:00, subota: 8:00 – 13:00, ili prema prethodnom dogovoru