Novi trend među kradljivcima su kozmetički proizvodi

0
foto:MB PRESS

U proteklih nekoliko dana na području Slavonije dogodile su se dvije krađe kozmetičkih proizvoda, jedna u Osijeku i jedna u Požegi.

U Osijeku se sumnja da je 22-godišnjakinja ukrala više komada raznih kozmetičkih proizvoda između ostalog rumenila, kreme, ruževe i drugo. Krađa se dogodila u večernjim satima u prodavaonici trgovačkog centra.

U Požegi je nepoznati počinitelj ukrao također razne kozmetičke proizvode iz trgovine u Zagrebačkoj ulici, prijavila je djelatnica.

Policijska priopćenja prenosimo u cijelosti:

,,Završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 22-godišnja hrvatska državljanka iz Osijeka počinila kazneno djelo „Krađa“. U večernjim satima, 10. listopada, iz prodavaonice trgovačkog centra u Osijeku, 22-godišnjakinja ukrala je više komada raznih kozmetičkih proizvoda (rumenila, kreme, ruževe i druge proizvode). Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta veća od 1 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće.” – izvijestila je Policijska uprava osječko-baranjska.

,,U ponedjeljak 9. studenoga 2020., policijskim službenicima je prijavila 37-godišnja djelatnica trgovine da je dana 2. studenoga 2020. tijekom prijepodneva u Požegi u Zagrebačkoj ulici, u trgovini, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio razne kozmetičke proizvode. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.” – izvijestila je Policijska uprava požeško-slavonska.