NK Osijek sutra organizira druženje s navijačima na trgu kod fan shopa

0
foto: NK Osijek

NK Osijek sutra organizira druženje s navijačima na trgu kod fan shopa. Druženje sa zabavnim igricama trajat će od 18 do 21 sat, a središnji dio bit će u 20 sati kada će se pridružiti nogometaši NK Osijeka.

U nedjelju 3. rujna Opus Arena bit će domaćin sraza Bijelo-plavih i GNK Dinama (21.05 sati) u lovu na prvenstvene bodove, a kao zagrijavanje za još jednu utakmicu koja će bez imalo dvojbe biti odigrana u sjajnoj atmosferi koju će prirediti naši navijači, u četvrtak 31. kolovoza od 18 do 21 sat na trgu ispred klupskog fan shopa u sklopu stadiona organiziramo novo druženje s navijačima.

“Ono što je započeo Šime Gržan na “Meet and Greet” eventu kada je u fan shopu potpisivao autograme i družio se s navijačima, sada ćemo proširiti na nešto duže druženje. Uz već uobičajene sadržaje poput bojanja lica i igranja na male golove, odnosno zabavne nogometne igre koje su dostupne na trgu kod istočne tribine uoči svake utakmice, pripremili smo photo point za fotografiranje s našim nogometašima i već svima znanim i dragim Legosom.”, navode.

Središnji dio događaja zakazan je za 20 sati kada će nogometaši NK Osijeka uveličati druženje s navijačima, fotografirati se i potpisivati autograme.