NK Osijek donirao sredstva za uređenje osječke klinike za pedijatriju

0
foto: NK Osijek

Nogometni klub Osijek donirao je sredstva za uređenje osječke klinike za pedijatriju. Riječ je o uređenju prostora na Odjelu za intenzivno liječenje djece, a NK Osijek je darivao i bebe rođene na rođendan Kluba.

Nastavak je to suradnje NK Osijeka s Kliničkim bolničkim centrom Osijek, započetoj prije nekoliko godina. Na jednom od zidova Pedijatrije, uz veliki grb NK Osijek, oslikana je i klupska maskota Legos, što djeci uljepšava vrijeme koje provode na liječenju ili pregledima.

Igrače su ovom prigodom predstavljali Slavko Bralić i Šime Gržan, jedni od očeva u osječkoj svlačionici.

Možda su među njima i neki budući nogometaši

Također, iskoristili su priliku i pozvali roditelje beba rođenih u Osijeku, 27. veljače ove godine, na 77. rođendan Kluba, te im uručili prigodne poklone.

Uz bijelo-plave bodije, dobili su i članske iskaznice NK Osijek za svoje mališane, a na štedne knjižice pojedinačno im je uplaćen iznos od 258 eura što je aktualna protuvrijednost nekadašnjih 1947 kuna (1947. = godina osnutka najpopularnijeg sportskog kolektiva u Slavoniji).

Ukupno je spomenutog datuma rođeno osmero djevojčica i dječaka i svima im želimo puno zdravlja i sreće u njihovom odrastanju, a kada malo porastu, svakako nam je želja da ih s njihovim roditeljima, rodbinom ili prijateljima vidimo što češće na Opus Areni, s ostalim navijačima.

A tko zna, možda će netko od njih iskazati talent i potencijal te postati budući igrač Nogometnog kluba Osijek.