Najava: Roštilj majstorluk 2023.

0
foto: Pixabay

Savjet mladih Općine Bošnjaci ponovno organizira natjecanje u roštiljanju pod nazivom ROŠTILJ MAJSTORLUK.
Roštiljada će se održati u subotu, 09.rujna u školskom parku u Bošnjacima.
U tijeku su prijave, a moguće je prijaviti ekipe od dva do maksimalno četiri člana. Prilikom prijave potrebno je navesti imena svih članova te ime ekipe. Potrebne namirnice za roštiljanje meso i povrće sudionici donose sami kao i sav pribor potreban za roštiljanje (roštilj, ugljen i ostalo). Svaka ekipa će dobiti poseban pladanj za serviranje. Prijave su otvorene do 4. rujna, a prijaviti se možete porukom putem Facebook i Instagram stranice Savjeta mladih ili na broj telefona 091 565 8570 (Dominik).

Pobjednika bira četveročlani žiri a nagrade su osigurane za prva tri mjesta najboljih roštilj majstora. Ocjenjivanje će biti tajno, a ocjenjivat će se brojni elementi kao što su: termička obrada, začini, inovativnost i kreativnost, tehnika. Svaki tanjur mora sadržavati: meso peradi, ćevap, carsko meso ili svinjsku vratinu a ostalo osmišljavate sami.

  • Svaka ekipa od organizatora dobiva poklon paket koji će sadržavati promotivne materijale s logom roštiljade te poklone sponzora.

Početak roštiljanja je u 18 sati, a tijekom dana i večeri bit će organizirana kratka i zabavna natjecanja. Tijekom čitavog dana i večeri zabavljat će vas dvije glazbene skupine: IVA I DINO (tijekom roštiljanja) i GREASY FLAT 4 (nakon proglašenja pobjednika).