Moto klub 4. gardijska brigada posjetio Viroviticu, Vinkovce, Našice

0

Moto klub 4. gardijska brigada iz Splita već jedanaestu godinu za redom u povodu proslave Dana svoje brigade obilazi spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima diljem Hrvatske.

Tridesetak motorista Moto kluba 4. gardijske brigade iz Splita obilazi bojišnice diljem Hrvatske i odaju počast poginulim Hrvatskim braniteljima.

Ovaj tjedan su posjetili Viroviticu koju su obišli u utorak, u Našicama su bili u srijedu a danas su obišli Vinkovce.

Prodefiliraju motorima ulicama gradova te se potom upute do spomen obilježja i odaju počast svim poginulim braniteljima u Domovinskom ratu.

“Ova karavana je posebno značajna jer u svim gradovima koje posjete ostave krunicu i pomole se, a svojim domaćinima koji ih ugoste ostavljaju neraskidivo prijateljstvo i uspomene na zajednički provedene trenutke. Na ovom putu dugom oko 2.500 kilometara zajedno s našim domaćinima u gradovima diljem Hrvatske promičemo istinu o Domovinskom ratu i odajemo počast onima koji su dali život za jedinu nam domovinu Hrvatsku. Središnja svečanost proslave osnutka 4. gardijske brigade održat će se 4. svibnja u Splitu”, rekao je Dražen Šušnjara, dopredsjednik Moto kluba 4. gardijske brigade.

foto: Moto klub Vinkovci