Mlinarević: Osječani, izađite na izbore

0

Nezavisni kandidat Berislav Mlinarević, koji se uz potporu Domovinskog pokreta i Mosta u drugom krugu izbora za osječkog gradonačelnika natječe s HDZ-ovim Ivanom Radićem, pozvao je u petak sugrađane da, žele li bolje sutra, u nedjelju izađu na izbore.

“Vidjeli ste moje prvo predstavljanje, na njemu sam rekao da je pet do 12 i zaista tako mislim”, poručio je Mlinarević Osječanima i dodao kako dolazi prijelazno razdoblje koje će biti ključno.

To prijelazno razdoblje, istaknuo je, prepoznali u Splitu, Šibeniku i drugim gradovima, ocijenivši da je izlaznost osječkih birača u prvom krugu izbora bila premala.

“Nije shvaćen taj povijesni trenutak da za Osijek i Hrvatsku dolazi novo financijsko razdoblje koje bi trebalo potaknuti razvoj grada i moramo biti svjesni da to trebaju činiti ljudi koji to znaju”, naveo je.

Mlinarević je kazao kako se u drugom smjeru trebaju zaokrenuti svi negativni smjerovi koji su se do sada događali te da je stoga ovo povijesni trenutak za Grad Osijek.

Na pitanje novinara što misli kada navodi da će se u slučaju pobjede Radića gradska politika voditi iz središnjice HDZ-a, odgovorio je kako je njegov protukandidat mlada osoba “koja je već sada stranački vojnik i vrlo će vjerojatno djelovati tako”.