Mladić (19) vozio prebrzo i udario u most, ogradu i betonski stup, on i putnica teško ozlijeđeni

0
foto: Podravski.hr/čitatelj

Dvije mlade osobe teško su ozlijeđene u slijetanju automobila s ceste koje se dogodilo noćas iza 1 sat ujutro u Drnju. Kako je priopćila policija, mladić (19) je upravljao osobnim automobilom koprivničke registarske oznake u smjeru Botova. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio u desni odvodni kanal, udario u prilazni most, betonsku ogradu i betonski stup elektrovodiča.

Od šokiranih očevidaca doznali smo kako je riječ o BMW-u koji je na kraju završio u kanalu na suprotnoj strani ceste, a dijelova automobila bilo je na sve strane. U prometnoj nesreći vozač je zadobio teške tjelesne ozljede kao i 19-godišnja putnica. Navodno nisu bili niti vezani te su ispali iz automobila kroz vrata. U Općoj bolnici Koprivnica mladiću je vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu. – Piše Podravski.hr

Policijski službenici nastavljanju kriminalističko istraživanje, a za vrijeme obavljanja očevida državna cesta broj 41 bila je zatvorena za sav promet te se promet odvijao Ulicama Stjepana Pašice i Braće Radić, stoji u priopćenju Policijske uprave koprivničko – križevačke.