Mladi vozač pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću 

0
foto: PU međimurska

PU međimurska izvijestila je o prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 28. listopada 2023. godine oko 22 sata koju je skrivio 21-godišnji vozač osobnog automobila.
           
Dvadesetjednogodišnji “mladi vozač” pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,18 g/kg, upravljao je osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, te brzinu kretanja nije prilagodio stanju ceste, vidljivosti i dolasku do zavoja. Uslijed opisane situacije u zavoju je došlo do zanošenja vozila i silaska izvan kolnika na travnatu površinu, gdje je prednjim bočnim dijelom automobila udario u metalni oglasni znak trgovine. Potom je u nastavku kretanja prednjim dijelom vozila udario u parkirani osobni automobil, čakovečkih registarskih oznaka, vlasništvo tvrtke iz Gornjeg Kuršanca. Parkirani automobil uslijed siline udara odbačen je prema naprijed te je stražnjim dijelom udario u zid zgrade, javljaju iz policije.
           
Ozlijeđeni “mladi vozač” vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, dok će se ozljede naknadno okvalificirati, objasnili su iz policije.