Mirjana Gajić još uvijek nije pronađena

0

10. veljače na području Belog Manastira nestala je Mirjana Gajić, objavljeno je u državnom registru nestalih. Potraga za nestalom osobom i dalje je u tijeku, uključena je i žurna služba HGSS.

Posljednjih dana aktivno se traga za nestalom te se provode sve istražene radnje od strane policije. Nakon pojava brojnih dezinformacija među građanima o potencijalnom pronalasku Mirjaninog tijela kontaktirali smo Policijsku upravu osječko-baranjsku koju su te informacije demantirali.

,,Policijski službenici od trenutka nestanka poduzimaju zakonom propisane sve mjere i radnje traganja s ciljem pronalaska osobe. Mjere i radnje se poduzimaju u suradnji sa HGSS Osijek u smislu pretraživanja sveukupnog terena, jezera, kanala i drugih lokacija.” – priopćili su iz Uprave danas u kasnim popodnevnim satima. Informaciju o potrazi koja je još uvijek u tijeku potvrdio je za Baranju info i načelnik Policijske postaje Beli Manastir, Ivica Tkalec.

Građane se moli za mir i obziro ponašanje s empatijom na obitelj nestale. Također, policija apelira da se prate službene informacije i ne donose samostalni zaključci.

Posljednjih dana HGSS pretražio je nedostupne terene na području Belog Manastira kao što su tzv. crni put, Šećeransko jezero te planina i osoba nije pronađena. Ukoliko netko ima informacije o nestaloj osobi ili ju vidi neka kontaktira policiju.