Mirjana Gajić još uvijek nije pronađena, potvrdila nam policija

0

Još uvijek se traga za nestalom osobom tu informaciju nam je danas potvrdio Ivica Tkalec, načelnik Policijske postaje Beli Manastir.

Posljednjih dana aktivno se traga za nestalom te se provode sve istražene radnje od strane policije. Nakon pojava brojnih dezinformacija među građanima o potencijalnom pronalasku Mirjaninog tijela kontaktirali smo policiju koja je te informacije demantirali.

Građane se moli za mir i obziro ponašanje s empatijom na obitelj nestale. Također, policija apelira da se prate službene informacije i ne donose samostalni zaključci.

Provjerene i točne informacije možete pratiti isključivo na Baranji info, jer naše uredništvo je u kontaktu s policijom i svim žurnim službama.

Mirjana Gajić je nestala 10. veljače na području Belog Manastira, a ista informacija je objavljeno u državnom registru nestalih. Potraga za nestalom osobom i dalje je u tijeku, uključena je i žurna služba HGSS.

Posljednjih dana HGSS pretražio je nedostupne terene na području Belog Manastira kao što su tzv. crni put, Šećeransko jezero te planina i osoba nije pronađena. Ukoliko netko ima informacije o nestaloj osobi ili ju vidi neka kontaktira policiju.