Milanović odlikovao Vatrene: Srcu odvažnost, u misli domovina

0
foto:HTV

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je i odlikovao igrače i članove stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije te članove delegacije HNS-a koji su pridonijeli osvajanju brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. Odlikovanja su dobili za izniman uspjeh te doprinos sportu i međunarodnom ugledu Republike Hrvatske. – Piše HRT.

– Želim samo da nastavite onako kako ste i počeli, da budete nošeni velikom ambicijom i da u ostvarenju te ambicije birate sredstva kao do sada, to je Fair play i da pobjeđujete znanjem i upornošću. Srcu odvažnost, u misli domovina. E pa to neka vas vodi i dalje. Živjeli, rekao je predsjednik Zoran Milanović.

– Pred nama je Europsko prvenstvo. Svjesni smo velikih očekivanja od svih vas, od svih nas. Velike podrške koja nas čeka u Njemačkoj. Nikad brojnije, sigurno, nikad jače. Ono što možemo obećati mi Vama i hrvatskom narodu da ćemo dostojanstveno prezernirati hrvatsku državu, poruka je izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića.