Masiv Club proizvodi namještaj po želji klijenta, naručite svoj blagovaonski stol iz snova

0

Tvrtka Masiv Club iz Čepina bavi se proizvodnjom masivnih stolova od hrasta, oraha, bukve, jasena ili drugih vrsta drveta. Misija Masiv Cluba je stvoriti bazu zadovoljnih klijenata, kako vole napisati, stvoriti klub u kojemu se #IspunjavajuŽelje. Jednostavno, žele stvarati namještaj koji će ljudi voljeti i uživati u njemu.

„Odlučili smo stvoriti brend Masiv Club koji svojim imenom već govori da je riječ o proizvodnji namještaja od masivnog drveta gdje je fokus stavljen na kvalitetu, detalje i dizajn. Nastali smo spojem čovjeka s 25 godina iskustva u izradi namještaja tj. stolarom starog kova i s mladim snagama željnih učenja, napredovanja i kreiranja onog što nas usrećuje. Razmišljanje izvan okvira dovelo nas je da spojimo nekoliko stilova kako bi kreirali naš. Postali smo poznati da #IspunjavamoŽelje, u bilo koje doba godine.“ govori nam direktor Masiv Cluba, Domagoj Horvat.

Fokus poslovanja su im blagovaonski stolovi, kako kažu zbog obitelji koja se na njemu okuplja: ,,Vizija Masiv Cluba je da postane sinonim za zajedništvo i razlog za okupljanje. Smatramo da nema ništa ljepše nego vidjeti sve one koje volimo na jednom mjestu.” – poručio je Horvat.

Posebnu pažnji pri izradi namještaja posvećuju ispunjavanju želja klijenta, po čemu su postali poznati. Svaka drvena ploha se spaja posebno kako bi odgovarala željama budućeg vlasnika. Na klijentu je da odaberu žele li drvenu plohu premazanu transparentnim uljem, lakiranu polumat lakom kako bi se naglasila prirodna boja drveta ili pak „bajcanu“ u točnu nijansu koja im se uklapa u prostor. Posebna pažnja pridaje se izradi postolja stola jer u konačnici je postolje koje ukrade svu pažnju.

„Svaki komad namještaja je unikatan, posebno prilagođen želji klijenta. Svaka daska od masivnog drveta prođe kroz naše ruke minimalno 24 puta (da, brojali smo) prije spajanja u željeni komad namještaja“ – kroz smijeh poručuje Horvat.

Kreacije Masiv Cluba se uklapaju u industrijski dizajn, moderan ili klasični i u sve vrste prostora, bilo da se radi o obiteljskim kućama, vikendicama, hotelskim sobama ili raskošno uređenim vilama.

Ukoliko želite i Vi postati dio kluba u kojemu se #IspunjavajuŽelje, pošaljite im sliku ili skicu željenog blagovaonskog stola, klub stolića ili konzole na e-mail: masiv.club.design@gmail.com.