Marin Mandarić HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Đakova

0
foto: Grad Đakovo

Aktualni gradonačelnik Đakova Marin Mandarić HDZ-ov je kandidat za još jedan mandat na čelu Đakova. Njegovu je danas istaknutu kandidaturu podržao i potpredsjednik HDZ-a i osječko-baranjski župan Ivan Anušić.

Ivan Anušić istaknuo je, podupirući kandidaturu Marina Mandarića, kako je u posljednje četiri godine ostvarena odlična suradnja s Osječko-baranjskom županijom što je rezultiralo velikim investicijama u Đakovo. Podsjetio je kako je samo županija investirala više od 70 milijuna kuna u različite đakovačke projekte i to zbog koordiniranosti, zajedničkih stavova i zajedničkog cilja, a to je “bolja i kvalitetnija Slavonija i Baranja i Đakovo”. 

Mandarić je podsjetio kako se aktivirao prije četiri godine “zbog revolta i stanja inercije i apatije izazvane neznanjem bivše gradske vlasti”. “U novi mandat idem četiri godine iskusnije i pametnije, podupiremo mlade obitelji, učenike, studente, obrtnike i poduzetnike”, rekao je Mandarić te pozvao na suradnju građane, zatražio njihovo povjerenje i obećao kako će i dalje biti otvoren za suradnju sa svim dobronamjernim kritičarima, bez obzira na to iz koje političke opcije dolaze.