Lidl je počeo snižavati cijene, podržali Vladinu inicijativu

0

Ovih dana glavna je tema upravo snižavanje cijena proizvoda i vraćanje na cijene od kraja prošle godine. Nastavno na Vladinu inicijativu da se cijene proizvoda vrate na cijene od kraja prošle godine, Lidl Hrvatska poručuje da podržava inicijativu snižavanja cijena. Konzum je prvi istupio s podrškom ove inicijativea sada mu se pridružuje i Lidl.

Još 4.rujna započela je posebna akcija u Lidlovim trgovinama unutar koje će svaki tjedan određeni proizvodi biti sniženi čak 50 posto. Također, od 11. rujna u Lidlu je trajno do 33 posto snižen dio proizvoda iz redovite ponude, što je vidljivo i u našem letku, priopćili su iz Lidla.

Pozitivne pomake sniženih nabavnih cijena Lidl prosljeđuje u korist kupaca i tu je poslovnu politiku dosljedno provodio u cijelom svom dugogodišnjem poslovanju. Naime, važno je naglasiti da Lidlova marža nije rasla u odnosu na prošlu godinu, što je vidljivo iz javno dostupnih financijskih izvještaja, istaknuli su iz Lidla.

Navode u zaključku kako još od početka inflacije, Lidl Hrvatska ulaže iznimne napore kako bi amortizirao učinke ovih poskupljenja na svoje krajnje kupce, kod kojih je već dugi niz godina prepoznat upravo po tome da nudi najbolji omjer cijene i kvalitete.