Kleinheisler produžio ugovor s NK Osijekom do kraja 2023.

0
foto:NK OSIJEK/YOUTUBE

Laszlo Kleinheisler ostaje Bijelo-plavi. Mađarski veznjak produžio je svoj ugovor s Osijekom za još godinu dana, odnosno do kraja 2023. godine. Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo, a posebno je važan nakon što je na Europskom prvenstvu odigrao zapaženu rolu u dresu svoje reprezentacije. Zadovoljstvo što je Laszlo produžio ugovor iskazao je glavni klupski menadžer Nenad Bjelica. –

Potpis koji pokazuje ambicije kluba

Jako smo sretni što se Laszlo odlučio produžiti svoju vjernost Osijeku. To nam daje mirnoću po pitanju transfera iako nije ideja prodati ga. Želja nam je dodatno iskoristiti potencijal koji je pokazao na Europskom prvenstvu, a sama činjenica da smo uspjeli zadržati takvog igrača pokazuje velike ambicije koje klub ima, naglasio je Bjelica.

Nakon što je izašao iz klupskih ureda poslije produženja vjernost Osijeku, Kleinheisler nije skidao s lica svoj karakteristični osmijeh.

Laszlo želi uzvratiti na pravi način

Jako sam sretan zbog novog ugovora. U Osijeku mi se sve sviđa, od kvalitete momčadi i suigrača do svih trenera. Sretan sam u prvom redu jer su ovime pokazali da mi vjeruju, a ja na tome želim uzvratiti velikim stvarima koje mogu napraviti za klub. Želim borbu za trofeje, puno ćemo raditi da dohvatimo taj cilj, ali prije svega ćemo se fokusirati na europsku utakmicu koja nam je najvažnija u ovom trenutku, zaključio je Kleinheisler.