Igraonica Avenue Mall idealno mjesto za proslavu dječjih rođendana

foto: MB Press

Igraonica za djecu u osječkom Avenue Mallu nudi proslavu rođendana za mališane uz mnoge zanimljive aktivnosti i korištenje svih igrala.

Slavljenici sa svojim prijateljima dobiju u rođendanskom paketu sokove i grickalice u neograničenim količinama, dva sata igre u igraonici te pozivnice za sve uzvanike. Rođendanski paket košta 600 kuna za desetero djece, a za svako dodatno dijete plaća se 20 kuna.

Igraonica Avenue Mall počela je s poslovanjem prije sedam godina, a do danas nudi brojne sadržaje na 800 kvadratnih metara prostora prilagođenom djeci. Osim igrača, kreativnih sadržaja, televizora na djeci su na raspolaganju različiti napuhanci za skakanje te tobogani i vlakići.

Na rođendanima u igraonici može biti i do 40 djece u dobi od 2 do 10 godina. Po dva rođendana mogu se održati tijekom radnog tjedna i to u terminima od 15 do 17 sat i od 17:30 do 19:30 sati. Vikendom se mogu održati po danu i četiri rođendana u terminima od 10-12 sati, 12:30-14:30 sati, 15-17 sati i 17:30- 19:30 sati.

Roditelji za djecu mogu donijeti tortu ili druge poslastice.

Za dogovoriti proslavu rođendana u dječjoj igraonici Avenue Mall potrebno je nazvati broj 098339187 ili se najaviti direktno u igraonici na prvom katu Avenue Malla na adresi Svetog Leopolda B. Mandića 50A.

Osim rođendana tu je akcija u studenom povodom sedmog rođendana igraonice

Cijeli mjesec studenti obilježen je kao rođendanski uz posebne pogodnosti, za svaki uplaćeni sat igre djetetu dobiva se još dodatni sat besplatno. Dakle, svako dijete za koje se uplati sat igre od 20 kuna, za tu cijenu provest će dva sata vremena, a roditelji će imati još jedan dodatan sat za kavu ili shopping.

Caffe bar Kids također je dio igraonice u kojemu svaki roditelj koji uplati djetetu igraonicu ima besplatnu kavu u koju može uživati gledajući mališane kako uživaju na svoj način. Također, cijela ponuda kafića za roditelje 20 posto je jeftinija. Osim toga, u kafiću za djecu su spremne igrače i trampolini besplatno.