HZJZ – Odličan odaziv građana na cijepljenje bez naručivanja i najave

0
foto: pixabay

Zbog odličnog odaziva građana Zagreba na cijepljenje bez naručivanja i najave, u srijedu je cijepljenje u Školi narodnoga zdravlja “Andrija Štampar” nastavljeno i nakon 19 sati dok se nisu cijepili svi koji došli na cijepljenje, objavio je HZJZ na svojim internetskim stranicama.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) na svojim je internetskim stranicama objavio i da je u dva dana ovoga tjedna – u ponedjeljak i srijedu –  na lokaciji u organizaciji HZJZ-a i Škole narodnoga zdravlja “Andrija Štampar” Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu cijepljeno više od 2000 osoba.

Navedeno je kako se, osim onih koji su se došli na cijepiti prvom dozom cjepiva Pfizer, veći dio građana u srijedu cijepio i drugom dozom cjepiva AstraZenece ili Moderne.

Istaknuto je da je cijepljenje prošlo u ugodnoj atmosferi, a građani su s puno razumijevanja pričekali svoj red. Medicinski timovi HZJZ-a i Škole narodnoga zdravlja neumorno su pak nastavili cijepiti i iza dogovorenog vremena kako bi se cijepili svi koji su došli na cijepljenje.

Cijepljenje u Školi narodnoga zdravlja “Andrija Štampar” u Rockefellerovoj 4 nastavit će se i u petak,16. srpnja, od 16 do 19 sati, a građani također mogu doći bez naručivanja.