Humanitarna udruga ‘Rijeka ljubavi’ obavještava o podjeli ‘Paketa života’ za ožujak

0
FOTO: LTV

U humanitarnoj udruzi “Rijeka ljubavi”, predstojeći mjesec ožujak donosi novu fazu u pružanju pomoći onima kojima je najpotrebnija. Podjela “Paketa života” kreće od ponedjeljka, 18. ožujka 2024., te će trajati do petka, 29. ožujka 2024. U sklopu ove akcije, paketi će se dijeliti ponedjeljkom, srijedom i petkom u 9 sati ispred same udruge.

Ove godine, udruga “Rijeka ljubavi” uvodi ažuriranje podataka korisnika kako bi osigurala da pomoć dođe do onih kojima je najpotrebnija. Stoga se korisnici mole da dolaze redovito po svoje pakete, a ukoliko netko izostane tri mjeseca zaredom, bit će brisan iz evidencije kako bi se omogućilo uključivanje novih korisnika u program pomoći.

“Paketi života” sastoje se od 20 prehrambenih proizvoda, a sve donacije i hrana pred istekom roka trajanja odmah se uključuju u podjelu. Djeca također neće biti zakinuta te će u paketu pronaći nešto slatko i slano. Udruga se također priprema za Uskrs te planira razveseliti djecu prigodnim paketićima.

Uprkos izazovima s kojima se suočavaju, udruga “Rijeka ljubavi” neumorno radi kako bi osigurala da nitko u njihovom gradu ne bude gladan. Njihova želja za humanijim društvom motivira ih da nastave pružati podršku onima kojima je to najpotrebnije.