Hrvatska protiv Norveške na osječkoj Opus Areni

0
foto: NK OSIJEK

U petak, 23. veljače 2024., Hrvatska ženska nogometna reprezentacija otvorit će svoj play-off za plasman u A ligu nacija protiv Norveške na najmodernijem stadionu u zemlji, Opus Areni. Utakmica će početi u 18:00 sati, a ulaz će biti besplatan za sve posjetitelje.

Ovo će biti važan trenutak za hrvatski ženski nogomet, jer će se naša reprezentacija suočiti s jednim od jakih europskih protivnika u borbi za napredovanje u A ligu nacija. Očekuje se da će ova utakmica privući veliki broj navijača, kako ljubitelja nogometa tako i onih koji podržavaju napredak i afirmaciju ženskog sporta.

Opus Arena, s kapacitetom od 13 005 mjesta, ponosno će ugostiti ovu važnu sportsku manifestaciju. Ovaj stadion, poznat po svojoj modernoj infrastrukturi i vrhunskoj atmosferi, pružit će nezaboravan doživljaj svim posjetiteljima.

Ulaz na stadion bit će otvoren za sve zainteresirane, a organizatori su odlučili omogućiti besplatan ulaz kako bi što veći broj ljudi imao priliku podržati naše hrabre djevojke. Ovo je izvanredna prilika za sve ljubitelje sporta da zajedno stvorimo nezaboravnu atmosferu i pružimo podršku našim reprezentativkama u njihovoj borbi za uspjeh.

Pozivaju se svi građani da se pridruže ovom sportskom događaju i pokažu svoju podršku Hrvatskoj ženskoj nogometnoj reprezentaciji. Dođite u petak, 23. veljače 2024., u 18:00 sati na Opus Arenu i budite dio ove velike nogometne priče!

Neka zajednički pokazani entuzijazam i podrška budu dodatni motiv našim reprezentativkama dok se bore za pobjedu. Vidimo se na stadionu!